SERVICII

spatii de depozitare la rece - diagrame detaliate pentru toata durata stocarii - garantia calitatii asigurata de medicul propriu - autorizatii conforme normelor europene - personal calificat

Depozit frigorific cu echipament modern

Frigorifer inchiriaza spatii de depozitare cu congelare / refrigerare pentru carne congelata, peste congelat, produse lactate, fructe si legume proaspete etc. Reprezentantii nostri vor negocia cu dumneavoastra un pret avantajos, dupa care se va semna un contract pentru perioada de depozitare dorita. Medicul nostru va verifica provenienta si calitatea marfii, urmarind pe tot parcursul depozitarii ca produsele sa fie stocate la standarde europene de congelare / refrigerare. In orice moment al depozitarii veti avea acces la diagrama de temperatura / curent aferenta bunurilor congelate sau refrigerate.

Personal calificat

Personalul care deserveste halele frigorifice este calificat si dispune de logistica necesara pentru manipularea marfurilor dumneavoastra. Puteti retrage din depozit marfa partial sau integral, avand garantia ca aceasta a fost stocata conform normelor europene de depozitare congelare / refrigerare si insotita de certificat de calitate.

Autorizatii si certificari la nivel european

Halele frigorifice au toate autorizatiile si certificarile necesare acestui tip de activitate (autorizatie sanitar-veterinara pentru schimburi intracomunitare cu produse alimentare de origine animala), inclusiv autorizatia de functionare ca antrepozit vamal, venind astfel in intampinarea clientilor care efectueaza operatiuni vamale pentru produse congelate sau refrigerate pe raza judetului Constanta.

depozit
personal
carne congelata peste congelat produse perisabile legume si fructe proaspete